For mange folk begynner en periode med usikkerhet etter den første daten. Hvordan oppfører man seg nå? Hvem skriver først? Når spør man om en ny date?

Så mange spørsmål, og så få svar. Selv om ingen liker å høre det, finnes det ingen riktige svar til disse spørsmålene. Alle er forskjellige. Det som er riktig for én person kan være helt feil for en annen. Det er umulig å vite hva noen tenker. Er de fortsatt interesserte? Har personen kanskje utviklet følelser for deg allerede? Er de for sjenerte til å spørre? Man måtte vurdert så mange forskjellige aspekter for å gi det perfekte svaret. Og det er simpelthen ikke mulig. Den gammeldagse måten er at kvinnen skal vente på at mannen ringer. Om han ikke gjør det, er han ikke interessert. Vår mening om den tilnærmingen er at det er tullprat!

Det er ikke alle menn som strutter av selvtillit og har motet til å skrive til en kvinne etter den første daten. Menn kan også være sjenerte, men det finnes også de som “jakter”. De vil ta kvinnen, ta føringen og ha overhånd i flørtespillet. Med en slik mann, fungerer kanskje ikke en melding fra kvinnen etter den første daten. Det finnes også veldig forskjellige typer kvinnelige datere. Det finnes damer som er veldig selvsikre og liker å ta kontroll, og det finnes også selvsagt de som liker å bli forført. Men hvordan vet man hvilken type motparten din er?

En måte man kan si det på: Man vet det ikke før det er for sent. Derfor er perioden etter den første daten den vanskeligste. Men hei, du kommer gjennom det. Bare følg magefølelsen din! Om du lytter til magefølelsen din, ender du opp med å gjøre det som føles mest komfortabelt. Og om du ender opp på feil vei, var du i hvert fall ærlig med deg selv. Det betyr mye når du leter etter den rette.