Alle drømmer om et lykkelig, harmonisk forhold  en eller annen gang i livet sitt, men å finne den rette er ofte lettere sagt enn gjort. Heldigvis finnes det en annen måte å finne en partner på enn i en butikk, bar eller på en fest – nettdating.

Det første steget er å velge den riktige datingsiden. Eller, for de som vil ha en mer mobil tilnærming, en passende datingapp. Det er viktig å velge riktig, med tanke på hvor mange datingsider og datingapper som finnes på nettet.

Den første synlige forskjellen mellom de mange sidene og appene, er om du trenger å betale for å få fullt utbytte av siden eller ei. Men det viser seg fort at det er svært få datingsider som faktisk er gratis. Spesielt menn som leter etter kjærlighet må åpne opp lommeboka si. På den andre siden, har kvinner det litt enklere. Flere tjenester er helt gratis for kvinnelige brukere. Hvorvidt en side eller app er gratis, burde dog ikke være den avgjørende faktoren. Det handler om å finne en god match på kortest mulig tid. Det viktigste å se etter når man velger datingsider eller apper, er hvor store sjanser man har for suksess.

Her kan du se vår rangering over de beste datingsidene og appene i Norge.