Alle mulighetene for Kontakter i Ålesund i korte trekk.


Om du ser etter kontakter i Ålesund som vil flørte, date og ha sex, finnes det flere metoder du kan prøve. Offentlige steder, events og datingapper kan hjelpe deg med å få kontakter i Ålesund.


Nedenfor er de beste mulighetene for Kontakter i Ålesund:

1. For de som vet hva de vil ha

Apper og sider for å møte folk

Sjekkeapper er et godt alternativ for de som ikke vil dra ut for å treffe noen. Det blir stadig mer populært blant single i Ålesund, og mange bruker både sjekkeapper og datingsider samtidig for å maksimere sjansene sine. Også her er det alltid gratis å opprette bruker, og på noen sjekkeapper får man ikke få funksjoner helt gratis. DatingAdvsior har en liste over datingsider og sjekkeapper som fungerer godt i Ålesund. Se oversikten vår nedenfor.

Fordel: Kjempelett å få kontakt med nye single
Ulempe: Dere vet ikke om dere passer før man møtes på ekte


Vår konklusjon


Gitt den ufattelige markeds-suksessen til diverse flørte-apper, er det ikke lenger noen sak å finne nye kontakter i Ålesund. Utvalget i de mest populære flørteappene virker endeløst, og hver dag melder nye kontakter i Ålesund som leter etter flørtende moro seg. Selvsagt bør du ikke legge alle eggene i en kurv - altså, flørte-appene - og du bør i tillegg holde fornemmelsene åpne i den virkelige verden.

Badoo Prøv gratis

Vi har mange tips til deg, avhengig av hvordan personligheten din er. Styrer du unna å flørte med folk i all offentlighet? Sjekk ut oversikten vår over anbefalte datingportaler og mobilapper i Ålesund. Dersom du liker å flørte med damer på byen, bør du gå gjennom oversikten vår over kommende events i ditt område. Er du enda drøyere, og flørter med hvem som helst, hvor som helst, har vi en egen rangering over de hotteste spottene å flørte med folk i Ålesund.


Disse er de beste sidene for Kontakter


82/100

REDAKSJONELL VURDERING

80/100

REDAKSJONELL VURDERING

75/100

REDAKSJONELL VURDERING

70/100

REDAKSJONELL VURDERING

61/100

REDAKSJONELL VURDERING

61/100

REDAKSJONELL VURDERING


2. For de festglade i Ålesund

Arrangementer og fester for å flørte

Sommerfesten på Giske

Havet, stemningen og artistene er verdt den lille turen fra Ålesund. Sommerfesten er landets største spleisefest, og her er kjærlighet i hver en krok.

Ålesund Båtfestival

En uke med liv og røre i hele byen - og spektakulære syn på fjorden. God atmosfære å stifte nye bekjentskaper i.

Ålesund Live

Musikkfestival med store navn. Finner sted midt i sentrum, og i trengselen og stemningen er terskelen for å kaste seg i det lav.


3. For de modige

Steder og offentlige områder i Ålesund for flørting

Ålesund sentrum

Ålesund har nattklubb, puber, barer og kaféer. Ta deg en øl eller stikk på intimkonsert, og kanskje blir kvelden mer intim enn du ante.

Fjellene

Naturen rundt Ålesund er turistattraksjon nummer en. Treff nye mennesker på organiserte turer, eller legg i vei, og se etter noen å dele kvikk-lunsjen med.

Atlanterhavsparken - det norske akvariet

Beundre livet i havet tørrskodd. Opplev en fantastisk date i trolsk akvarielys. Kommer du alene, møter du kan hende en havfrue eller -mann?

Sukkertoppen

Populært fjell nært byen. Nyt utsikten fra toppen med en rødkinnet utkåret, eller sats på søt musikk med en du treffer på stien opp.