Feilmelding

Deprecated function: Required parameter $context follows optional parameter $feed_nid in include_once() (line 1439 of /mnt/data/home/859364.cloudwaysapps.com/xzryghbqkh/public_html/includes/bootstrap.inc).

C-date sammenlignet med Victoria Milan


I sammenligningen vår mellom C-date og Victoria Milan, har vi nøye undersøkt begge leverandørene. Både Victoria Milan og C-date kan betraktes som anerkjente og veldig solide. Derimot viser flere tester at medlemsvariasjonen og aktivitetsnivået er høyere på C-date, mens Victoria Milan tilbyr flere innovative funksjoner. For å finne ut mer om forskjellene mellom C-date og Victoria Milan, kan du ta en titt på den detaljerte sammenligningen vår nedenfor.

C-date

Testvinner

C-date Testvinner


Detaljer om vurdering C-date

Sjanse for suksess
95%
Morofaktor
95%
Sikkerhet og seriøsitet
90%
Valuta for pengene
90%
2.500+
380.000

Vår konklusjon for C-date


C-date Norge har mange aktive brukere i Norge. Fordelingen mellom menn og kvinner er praktisk talt helt balansert. Sjansene for å raskt ordne et erotisk møte er ganske høye blant premium brukere! Kvinner blir alltid registrert som premium medlemmer. Den som leter etter et faktisk sexmøte i Norge er helt klart i trygge hender med C-date – en av dagens beste nettsteder for casual dating. Menn må registrere seg for et medlemsskap for å kunne kontakte kvinner som premium medlemmer.

Prøv gratis

Fordeler C-date

Høy medlemsaktivitet

Mange aktive medlemmer i Norge

Stor andel kvinner

Høyere enn gjennomsnittlig antall kvinner

Kjent fra TV-reklame

Svært populær takket være mye reklame på TV

Ulemper C-date

C-date kansellasjon

Kansellasjonsprosessen utenfor appen er noe utdatert (nødvendig å sende melding via faks eller post)

Menn trenger et premium medlemskap

Menn må velge et premium medlemskap for å kunne sende beskjeder til kvinner. Men dette er ganske vanlig i den erotiske dateverden.


Det vesentlige i detalj


Sjanse for suksess

Så lenge du følger noen grunnleggende regler og ikke hever listen for høyt, er sjansene for suksess – det vil si, et sextreff – meget høye på C-date. Ikke forvent supermodeller, men vanlige kvinner. Bli med på litt uforpliktende flørting med kvinnene på C-date uten å være slibrig (for eksempel “Skal vi pule i kveld?”), og tren deg på moderasjon når du definerer dine seksuelle preferanser (hold det enkelt). Da bør du være i stand til å arrangere ditt første møte relativt raskt. De som holder seg engasjert og aktivt henvender seg til andre medlemmer har vanligvis god suksessrate på C-date i Norge. Spesielt bra: Matchingen er basert på dine preferanser. Jo klarere din ide av hva du ser etter seksuelt er, jo mer fornøyd vil du bli med C-date.

Morofaktor

Portalen er selvforklarende og enkel å bruke, og C-date appen er morsom hvorvidt du søker etter partnere i nærheten som er klare, eller fra din egen komfortable sofa. Den høye sannsynligheten for suksess øker morofaktoren betraktelig. De fleste medlemmer er også veldig sosiale, som betyr at du kan engasjere i mengder av vågal flørting på C-date. Men ikke la moroa bli spolert om noen medlemmer ikke svarer: Det må du forvente når det handler om uforpliktende dating. Noen medlemmer er allerede opptatt med andre sexpartnere og er ikke i stand til å svare på enhver melding.

Sikkerhet og seriøsitet

Plattformen til C-date blir styrt av et stort og aktverdig internasjonalt selskap. I tillegg til Norge, har C-date suksess i mer enn 30 land verden rundt. Svindlere og underholdere som er ute etter å lure menn for penger ved å bruke tjenesten, er ikke tolerert på C-date. Anonymitetsfunksjoner tillater medlemmer å forbli anonyme så lenge de ønsker det.

Valuta for pengene

C-date er ikke akkurat billig. Du bør planlegge å bevilge 449 kr av ditt månedlige budsjett hvis du ønsker å ha sex jevnlig. Men det høye nivået av brukeraktivitet på C-date appen, rettferdiggjør kostnaden. Et førsteklasses produkt til en førsteklasses pris.


Priser

3 måneder (Pris per måned i kr): 799
6 måneder (Pris per måned i kr): 649
12 måneder (Pris per måned i kr): 449


Victoria Milan

Kandidat

Victoria Milan Kandidat


Detaljer om vurdering Victoria Milan

Sjanse for suksess
85%
Morofaktor
85%
Sikkerhet og seriøsitet
80%
Valuta for pengene
85%
7.330+
250.000

Vår konklusjon for Victoria Milan


Victoria Milan har et aktivt brukermiljø i Norge, og mange av brukerne er kvinner. Kvinner har tilgang til å opprette en gratis bruker, mens menn må betale for å kontakte kvinner. Victoria Milan er blant de beste utroskapssidene på nettet, og er et godt valg om du er ute etter et sidesprang.

Prøv gratis

Fordeler Victoria Milan

Høyt fokus på diskresjon

Victoria Milan-teamet er fokuserte på å ivareta sikkerheten din

Grundig utspørring

Mange og gode spørsmål ved registrering gir deg de beste matchene

Gratis for kvinner

Mange kvinnelige brukere som følge av gratis profiloppretting

Ulemper Victoria Milan

Stiv pris

Noen kan oppfatte prisene på Victoria Milan som høye

Kun menn må betale

Kvinner får registrere seg gratis, mens menn må betale for å kontakte kvinner


Det vesentlige i detalj


Sjanse for suksess

Sjansene for suksess blir alltid målt ut ifra hva formålet til den enkelte brukeren er. Dersom det er å ha en anonym flørt med andre gifte mennesker, og forhåpentligvis ha en utenomekteskapelig affære, gir Victoria Milan deg gode sjanser til å lykkes. Victoria Milan utstyrer deg med gode funksjoner for mest mulig hell og lykke, blant annet en god og velfungerende søkefunksjon som jo alltid er viktig. Man legger også selv opp til hvor mye suksess man har, blant annet gjennom profilen sin og i hvilken grad den er utfyllende og komplett. Profilbilder er essensielt. Videre i anmeldelsen vil du få tips til å lykkes på Victoria Milan.

Morofaktor

Selve konseptet gjør det spennende i vår bok. Du kan mene hva du vil om Victoria Milan og moralen i det hele, men om du er ute etter en affære gjør spenningen det moro i seg selv. At siden er enkel å bruke og gir deg mangfoldige funksjoner er også gøy. Ingenting er verre enn en datingside med få eller ingen velfungerende funksjoner, men dette er ikke tilfellet på Victoria Milan. De tilbyr også en app til Android og iOS, noe som vil si at du kan slå i hjel tid mens du flørter med likesinnede, gifte mennesker som er ute etter korte flørter. Kanskje du til og med finner en spontan, utenomekteskapelig affære i farta?

Sikkerhet og seriøsitet

Sikkerhet er Victoria Milans førsteprioritet ettersom at et sikkerhetsbrudd vil sette brukere i fare. De jobber hardt med å forhindre smutthull og falske brukere, og lykkes med det. Falske brukere varer ikke lenge på Victoria Milan. Når det gjelder omdømme, kan man trygt si at Victoria Milan er en anerkjent affæreside. Det er blant de største aktørene innenfor utroskapsnisjen, og er også blant de aller beste portalene. Victoria Milan drives av et datingselskap som også driver andre datingsider innenfor andre nisjer. Det vil si at eierne har god erfaring med å drive slike sider, noe som er betryggende for brukeren.

Valuta for pengene

Om du får valuta for pengene avhenger nok en gang av den enkelte brukeren. Det går på behov, romslighet i lommeboken og formål. Om du vil finne en affære og har råd til den litt stive prisen, vil vi absolutt si at Victoria Milan gir deg valuta for pengene. Det er blant de aller beste utroskapssidene både i Norge og verden generelt, og du kan føle deg trygg og sikker på at du ikke vil bli avslørt. Merk deg dog at Victoria Milan ikke er en billig side. Prisene er likevel ikke mye høyere enn andre affæresider. Et premium-medlemskap gir deg også mange tilleggsfunksjoner du vil få god bruk for i jakten på et spennende, utenomekteskapelig eventyr.


Priser

3 måneder (kr/måned): 599
6 måneder (kr/måned): 399
12 måneder (kr/måned): 299


C-date

Testvinner