Alle mulighetene for Sex i Ålesund i korte trekk.


Om du leter etter sex i Ålesund er du på riktig vei. Vi har en liste over de beste datingsidene og appene for å finne sex i Ålesund.

Vi har delt opp tipsene våre i forskjellige kategorier, ut ifra personligheten din. Liker du ikke å flørte på ekte? Da bør du ta en titt på de mest populære appene og datingportalene i Ålesund. Vil du helst treffe folk i virkeligheten? Da bør du ta en titt på arrangementer. Er du ute etter et adrenalinrush, kan du se listen vår over de beste plassene å flørte på i Ålesund.


Nedenfor er de beste mulighetene for Sex i Ålesund:


1. For de festglade i Ålesund

Arrangementer og fester for å flørte

Å flørte med folk på arrangementer passer nok best for de som er utadvendte, sosiale og tør å få litt motgang. Det arrangeres kule arrangementer i Ålesund hele tiden, og svært mange single drar dit. Det er også ofte alkohol inne i bildet! Nedenfor vil du se en liste som teamet vårt har satt sammen, slik at du kan finne de morsomste arrangementene i Ålesund. Vi kan ikke komme med noen lovnader, men kan røpe at veldig mange single finner enten sex eller en date på disse arrangementene!

Fordel: Mange sosiale single som er ute etter det samme som du er
Ulempe: Ganske mange blir med kun for å ha det moro - uten sex

Sommerfesten på Giske

Havet, stemningen og artistene er verdt den lille turen fra Ålesund. Sommerfesten er landets største spleisefest, og her er kjærlighet i hver en krok.

Ålesund Båtfestival

En uke med liv og røre i hele byen - og spektakulære syn på fjorden. God atmosfære å stifte nye bekjentskaper i.

Ålesund Live

Musikkfestival med store navn. Finner sted midt i sentrum, og i trengselen og stemningen er terskelen for å kaste seg i det lav.


2. For de som vet hva de vil ha

Apper og sider for å møte folk

De mindre utadvendte trenger ikke å dra på arrangementer for casual sex: Visse mobilapper og datingtjenester gjør det enkelt å møte folk i en litt mer rolig setting. Både menn og kvinner melder seg på disse portalene og appene for å finne sexmakkere. Å bla gjennom og titte på brukere er vanligvis totalt gratis. Normalt må man ikke betale før man finner en bruker man liker, og vil sende en melding. På DatingAdvisor introduserer vi deg til sider og apper som gjør det svært sannsynlig å få tak i casual sex i Ålesund.

Fordel: Svært lett å bli kjent med nye single
Ulempe: Gratis for kvinner - ikke for menn


3. For de modige

Steder og offentlige områder i Ålesund for flørting

De som ikke er redde for å starte en samtale med fremmede kan selvsagt flørte på offentlige steder. Under ser du hvilke steder som er best for spontan flørting i Ålesund.

Fordel: Direkte, face-to-face flørting
Ulempe: Du vil få et 'nei' i fleisen, vær klar for det

Ålesund sentrum

Ålesund har nattklubb, puber, barer og kaféer. Ta deg en øl eller stikk på intimkonsert, og kanskje blir kvelden mer intim enn du ante.

Fjellene

Naturen rundt Ålesund er turistattraksjon nummer en. Treff nye mennesker på organiserte turer, eller legg i vei, og se etter noen å dele kvikk-lunsjen med.

Atlanterhavsparken - det norske akvariet

Beundre livet i havet tørrskodd. Opplev en fantastisk date i trolsk akvarielys. Kommer du alene, møter du kan hende en havfrue eller -mann?

Sukkertoppen

Populært fjell nært byen. Nyt utsikten fra toppen med en rødkinnet utkåret, eller sats på søt musikk med en du treffer på stien opp.


4. Mer informasjon for lokale

Om du ikke finner det du er på utkikk etter, anbefaler vi å ta en titt på lokale annonser i din by. Her får du inspirasjon til hvordan man får seg sex i Ålesund.

Nytt i Uka

Ukesavis som dekker Ålesund og omkringliggende kommuner.

Sunnmørsposten

Hovedvekt på Ålesundsregionen, men dekker hele Møre&Romsdal og nordre Fjordane.


Vår konklusjon


Det er ingen grunn til å føre en tilværelse underernært på sex nå om dagen! Kvinner er mye mer selvsikre når det gjelder sin seksualitet enn de var tidligere. Så hvis du leter etter privat, kvinnelig kontakt for sex i Ålesund, må du enten dra bort fra hjemmet ditt for å flørte, eller tilegne deg nymotens kommunikasjonsverktøy for å få hjelp.

C-date Prøv gratis

Spørsmål: Hva venter du på?


C-date Prøv gratis