Alle mulighetene for Sex i Bergen i korte trekk.


De som ønsker å ha privat sex i Bergen trenger ikke å lete lenge. Her kan du finne en liste over våre sterkeste anbefalinger for å ha mer sex i Bergen.

Vi har kategorisert rådene våre, ut ifra personligheten din. Liker du ikke å flørte på ekte? Da bør du fokusere på de mest populære appene og nettsidene i Bergen. Liker du å gå ut og møte folk på fester? Da bør du ta en titt på arrangementer. Dersom du vil ha litt mer spenning, kan du se rangeringen vår over de beste plassene å flørte på i Bergen.


Nedenfor er de beste mulighetene for Sex i Bergen:


1. For de festglade i Bergen

Arrangementer og fester for å flørte

Å flørte med fremmede på arrangementer passer nok best for de som er utadvendte, sosiale og tør å få litt motgang. Det arrangeres kule arrangementer i Bergen hver uke, og svært mange single drar dit. Det er også ofte alkohol inne i bildet! Nedenfor vil du se en liste som er bygget på grundig analyse av teamet vårt, slik at du kan finne de morsomste arrangementene i Bergen. Vi lover ingenting, men kan røpe at veldig mange single finner enten sex eller en date på disse arrangementene!

Fordel: Utadvendte folk, høy partyfaktor
Ulempe: Sex er ikke på alles agenda

Møt andre metalfans

I februar kan du også finne fram gitaren og treffe andre metal-interesserte av begge kjønn på Blastfest 2017. Opplev over 60 band.

Start året med fest og moro

Det er ikke til å legge skjul på at alkohol hjelper mange med sjekkingen, og på Bergen Whiskyfestival i februar kan du svinge begeret.

Festspillene i Bergen

Denne musikkfestivalen henviser seg til begge kjønn og vektlegger klassisk musikk. Festivalen setter preg på Bergen og mottar gjester fra både inn- og utland.


2. For de som vet hva de vil ha

Apper og sider for å møte folk

Man behøver ikke å gå på fylla for å ha sex - man trenger kun en app, datingside eller begge deler! Det er like mange damer som menn på disse tjenestene, tro det eller ei, og mange er ute etter et one night stand. Det koster ingenting å opprette en bruker og browse profiler, men dersom man vil ha tilgang til alle funksjonene, inkludert å kunne kommunisere med andre, må man betale en månedlig sum. Ikke vær redd; det er verdt det! DatingAdvisor gir deg de beste datingtjenestene for å finne damer å ligge med i Bergen.

Fordel: Lett å komme i kontakt med andre brukere
Ulempe: Kostnadsfritt for damer - ikke for menn


3. For de modige

Steder og offentlige områder i Bergen for flørting

Er du gammeldags, og ønsker å sjekke opp damer på den gode, gamle måten? Ikke fortvil, det er fortsatt en smart måte å flørte på. Vi har en liste over de beste plassene i Bergen å finne damer å flørte med.

Fordel: Ekte, reell flørting i virkeligheten
Ulempe: Vær klar for å få et 'nei' eller to

Ulriken

Ta taubanen opp til Bergens høyeste fjell og få deg noe godt å spise, samtidig som du nyter utsikten over byen.

Nygårdsparken

Denne døgnåpne parken er perfekt for rusleturer i løpet av dagen. Her kan du også kose deg med en piknik sammen med din utkårne.

Fisketorget

Fisketorget vrimler alltid av mennesker. Her får du deg noe godt og spise mens du slår av en prat med både kjente og ukjente.

Fløyen

Du kan selvsagt også ta Fløybanen opp til Fløyfjellet for en fantastisk utsikt over byen. Sørg allikevel for å dra opp på en solskinnsdag.


4. Mer informasjon for lokale

Annonser kan være nyttig for din del dersom du ikke fant noe interessant ovenfor. Her får du inspirasjon til hvordan man får seg sex i Bergen.

Bergensavisen

Finn en date i den noe frekkere lillebroren.

Bergens Tidende

Bergens eldste avis er alltid oppdatert.


Vår konklusjon


Det er ingen grunn til å føre en tilværelse uthungret på sex nå om dagen! Kvinner er mye mer selvsikre om sin seksualitet enn de var tidligere. Så hvis du leter etter privat, kvinnelig kontakt for sex i Bergen, må du enten gå ut fra hjemmet ditt for å flørte, eller tilegne deg nymotens kommunikasjonsverktøy for å få hjelp.

C-date Prøv gratis

Spørsmål: Hva venter du på?


C-date Prøv gratis