Alle mulighetene for Sex i Oslo i korte trekk.


Jakter du etter sex i Oslo har du kommet til riktig sted. Vi har en oversikt over de beste portalene og appene for å finne sex i Oslo.

Vi har forskjellige tips til deg, avhengig av hvordan du er som person. Unngår du å flørte med folk ute på gata? Sjekk ut oversikten vår over anbefalte datingsider og mobilapper i Oslo. Om du liker å sjekke opp damer på byen, bør du gå gjennom oversikten vår over kommende fester i ditt område. Om du er en våghals, og flørter med hvem som helst, hvor som helst, har vi en egen rangering over de hotteste spottene å sjekke opp folk i Oslo.


Nedenfor er de beste mulighetene for Sex i Oslo:


1. For de festglade i Oslo

Arrangementer og fester for å flørte

Arrangementer er perfekt for de som er på sitt beste i større folkemengder. I Oslo finnes det mange arrangementer med single og sosiale personer. Spesielt der det finnes alkohol, slipper festglade single seg løse. Det er morsomme arrangementer i Oslo gjennom hele året. Teamet vårt sine anbefalinger finner du i oversikten vår under. Du kan aldri være sikker på at du finner nøyaktig det du leter etter, men det er utvilsomt mulig!

Fordel: Oppegående mennesker, høy partyfaktor
Ulempe: Ganske mange blir med kun for å ha det moro - uten sex

Oslo Jazzfestival

Oslo jazzfestival består av konserter over hele Oslo. Klientellet er ofte eldre og av det sjarmerende slaget. En fin plass å møte nye mennesker.

Øya festivalen

Øya festivalen er en stor festival som går av stabelen i august. En rekke fantastiske konserter gir rom for spenning i nattestimene.

Norwegian Wood

Dette er en stor festival i hjertet av Oslo. Internasjonale stjerner sørger for utsolgte konserter. Alkohol kombinert med gode artister skaper elektrisk stemning.


2. For de som vet hva de vil ha

Apper og sider for å møte folk

De som er mer innadvendte trenger ikke å dra på fester for casual sex: Visse mobilapper og datingsider gjør det mulig å prate med nye folk i en litt mer rolig setting. Både menn og kvinner registrerer seg på disse tjenestene og appene for å finne sexpartnere. Å bla gjennom og kikke på profiler er vanligvis 100% gratis. Generelt sett må man ikke betale før man finner en bruker man liker, og vil kontakte henne. På DatingAdvisor introduserer vi deg til tjenester som gjør det ekstremt sannsynlig å få tak i casual sex i Oslo.

Fordel: Ingen problem å komme i kontakt med folk
Ulempe: Menn må betale for å sende meldinger til damer


3. For de modige

Steder og offentlige områder i Oslo for flørting

De uredde kan selvsagt flørte på offentlige plasser. Under finner du hvilke steder som er best for spontan flørting i Oslo.

Fordel: Old school flørting som er sjarmerende
Ulempe: Du vil bli avslått av og til

Vigelandsparken

Vigelandsparken er en park bestående av over 200 skulpturer. Et rolig og passende sted for en spasertur på kveldstid, med lite bystøy og frisk luft.

Munch museet

Edvard munch er den største kunstneren i Norges historie. Med kjente verk og fantastisk atmosfære er dette en perfekt plass å besøke på daten.

Aker brygge

Aker brygge er en promenade av restauranter langs sjøkanten i oslo sentrum. En av de mest romantiske plassene å nyte et glass på kvelden.

Karl johans gate

Dette er selve kjernen i Oslo. Dette er stedet hvor butikker og kaffeer fremtredende på dagtid, mens barene og utestedene skaper spennende atmosfære om kvelden.


4. Mer informasjon for lokale

Annonser kan være et godt alternativ dersom du ikke fant noe spennende ovenfor. Her får du inspirasjon til hvordan man ordner seg sex i Oslo.

Morgenbladet

Lokal avis begrenset til Osloområdet.

Nordre Aker budstikke

Svært lokal avis i Oslo.


Vår konklusjon


Det er nokså lett å få tak i sex i Oslo for tiden! Kvinner blir stadig mer med på mannlige trender når det kommer til nettdating og casual sex i Oslo, og du har flere muligheter for hvordan du skal finne det du leter etter. Du kan komme deg ut og prate med single jenter, eller du kan bruke apper og datingsider. Vi viser deg de beste metodene for å få sex i Oslo så snart som mulig.

C-date Prøv gratis

Spørsmål: Hva venter du på?


C-date Prøv gratis