Alle mulighetene for Sex i Stavanger i korte trekk.


Dersom du er keen på sex i Stavanger er du på rett nettside. Vi har en oversikt over de beste sidene og appene for å finne sex i Stavanger.

Vi har delt opp tipsene våre i forskjellige kategorier, ut ifra personligheten din. Liker du ikke å flørte på ekte? Da bør du sjekke ut oversikten vår over de beste appene og datingsidene i Stavanger. Vil du helst treffe folk i virkeligheten? Da bør du ta en titt på arrangementer. Dersom du vil ha litt mer spenning, kan du se listen vår over de beste flørtestedene i Stavanger.


Nedenfor er de beste mulighetene for Sex i Stavanger:


1. For de festglade i Stavanger

Arrangementer og fester for å flørte

Å flørte med single på arrangementer passer nok best for de som er utadvendte, sosiale og tør å få et 'nei'. Det arrangeres livlige arrangementer i Stavanger hver uke, og svært mange single drar dit. Det er også ofte alkohol inne i bildet! Nedenfor vil du se en liste som er bygget på grundig analyse av teamet vårt, slik at du kan dra på de morsomste arrangementene i Stavanger. Vi kan ikke love noe, men kan røpe at en god del single finner enten sex eller en date på disse arrangementene!

Fordel: Oppegående personer, god stemning
Ulempe: Ganske mange deltar kun for å ha det moro - uten sex

MaiJazz

En av byens ledene festivaler og essensielt for jazz-elskere. Måten det er satt opp på tillater deg sightseeing av byen mellom konsertene. Perfekt for dating.

Gladmatfestivalen

Feire den varierte gastronomien fra Stavanger, og nærområder, når over 250.000 mennesker flokker til byen. I dette folkehavet er mulighetene for flørting utallige.

Landstreffet

Populær musikkfestival hvor det spilles alt fra pop til heavy metal. Single folk i alle aldre samler seg og flørten sitter løst.


2. For de som vet hva de vil ha

Apper og sider for å møte folk

Sjenerte folk trenger ikke å dra på fester for en sexdate: Visse mobilapper og datingsider gjør det enkelt å møte folk i en litt mer rolig setting. Både menn og kvinner melder seg på disse tjenestene og appene for å finne sexpartnere. Å bla gjennom og titte på brukere er vanligvis 100% gratis. Normalt må man ikke betale før man finner noen man liker, og vil sende en melding. På DatingAdvisor viser vi deg datingtjenester som gjør det ekstremt sannsynlig å få tak i et one night stand i Stavanger.

Fordel: Ingen problem å komme i kontakt med andre brukere
Ulempe: Menn må betale for å ta kontakt med medlemmer


3. For de modige

Steder og offentlige områder i Stavanger for flørting

Er du gammeldags, og ønsker å sjekke opp damer på den gode, gamle måten? Ikke fortvil, det er fortsatt en god måte å sjekke opp noen på. Vi har en liste over de beste stedene i Stavanger å finne damer å flørte med.

Fordel: Ekte, reell flørting i virkeligheten
Ulempe: Et 'nei' kan være tyngre å svelge i virkeligheten enn på nettet

Stavanger kunstmuseum

Tilbyr lokale, nasjonale og internasjonale utstillinger av både tradisjonell og moderne kunst. Optimalt om du ønsker og møte andre kunstinteresserte for en god flørt.

Strømvig - Breivig

Denne turveien er kåret av Stavangers innbyggere til byens beste friområde. Praktfull grønn natur, kombinert med hav og sjølukt, gir en svært romantisk opplevelse.

Møllebukta

Innbydene sandstrand med unik skulpturkunst. På sommeren fyller stranda seg med folk fra hele fylket. Om du føler deg flørtete er dette stedet for deg.

Børevigå

Ha en sommerflørt på bryggekanten i Stavanger sentrum. Fengslende utsikt med gangavstand til caféer og restauranter. Yrende liv om sommeren.


4. Mer informasjon for lokale

Om du ikke finner det du er på utkikk etter, bør du ta en titt på lokale annonser i din by. Her får du inspirasjon til hvordan man ordner seg sex i Stavanger.

Rogaland Avis

Nyheter og annonser fra Stavanger og resten av fylket.

Stavanger Aftenblad

Lokale nyheter og annonser fra Stavanger.


Vår konklusjon


Det er ingen grunn til å føre en tilværelse uthungret på sex nå om dagen! Kvinner er mye mer selvsikre når det gjelder sin seksualitet enn de var i gamle dager. Så hvis du leter etter privat, kvinnelig kontakt for sex i Stavanger, må du enten forlate hjemmet ditt for å flørte, eller tilvende deg nymotens kommunikasjonsverktøy for å få hjelp.

C-date Prøv gratis

Spørsmål: Hva venter du på?


C-date Prøv gratis