Alle mulighetene for Single i Ålesund i korte trekk.


Når man vet hvor mange single som bor i Ålesund, bør det være enkelt å treffe noen som passer deg. Visse steder, arrangementer og datingsider gir deg større sjanse til dette, og vi vet akkurat hvor du bør begynne å lete.


Nedenfor er de beste mulighetene for Single i Ålesund:

1. For de som vet hva de vil ha

Apper og sider for å møte folk

De som er mindre keen på å feste, og liker bedre å bruke moderne kommunikasjonsmetoder, har alltid muligheten til å benytte seg av DatingAdvisors anbefalte flørteapper. Stadig flere single i Ålesund bruker datingportaler online i tillegg til mobilapper for å finne noen. Det er alltid gratis å registrere seg, slik at du kan finne ut om online dating er noe for deg før du forplikter deg til tjenesten. DatingAdvisor har undersøkt de beste datingportalene som gir deg størst mulig sjanse for å møte nye mennesker i Ålesund. Listen finner du nedenfor.

Fordel: Ingen problem å komme i kontakt med folk
Ulempe: Man vet ikke om kjemien stemmer før man møtes utenfor nettet


Vår konklusjon


Til tross for at de fleste single i Ålesund ikke er misfornøyde med livskvaliteten sin, skulle de fleste av dem ønske at de hadde noen. Fritidsaktiviteter og venner er godt å ha, men ingenting slår å komme hjem til typen eller dama. Vi anbefaler at du hopper i det, og begynner å lete etter andre single i Ålesund.

Badoo Prøv gratis

Vi har ulike råd til deg, avhengig av hvordan du er som person. Styrer du unna å flørte med folk ute på gata? Gå gjennom listen vår over anbefalte datingportaler og flørteapper i Ålesund. Om du liker å sjekke opp damer på byen, bør du gå gjennom oversikten vår over kommende fester i ditt område. Om du er en våghals, og flørter med hvem som helst, hvor som helst, har vi en egen rangering over de hotteste spottene å flørte med damer i Ålesund.


Disse er de beste sidene for Single


82/100

REDAKSJONELL VURDERING

75/100

REDAKSJONELL VURDERING

70/100

REDAKSJONELL VURDERING

61/100

REDAKSJONELL VURDERING

61/100

REDAKSJONELL VURDERING


2. For de festglade i Ålesund

Arrangementer og fester for å flørte

Sommerfesten på Giske

Havet, stemningen og artistene er verdt den lille turen fra Ålesund. Sommerfesten er landets største spleisefest, og her er kjærlighet i hver en krok.

Ålesund Båtfestival

En uke med liv og røre i hele byen - og spektakulære syn på fjorden. God atmosfære å stifte nye bekjentskaper i.

Ålesund Live

Musikkfestival med store navn. Finner sted midt i sentrum, og i trengselen og stemningen er terskelen for å kaste seg i det lav.


3. For de modige

Steder og offentlige områder i Ålesund for flørting

Ålesund sentrum

Ålesund har nattklubb, puber, barer og kaféer. Ta deg en øl eller stikk på intimkonsert, og kanskje blir kvelden mer intim enn du ante.

Fjellene

Naturen rundt Ålesund er turistattraksjon nummer en. Treff nye mennesker på organiserte turer, eller legg i vei, og se etter noen å dele kvikk-lunsjen med.

Atlanterhavsparken - det norske akvariet

Beundre livet i havet tørrskodd. Opplev en fantastisk date i trolsk akvarielys. Kommer du alene, møter du kan hende en havfrue eller -mann?

Sukkertoppen

Populært fjell nært byen. Nyt utsikten fra toppen med en rødkinnet utkåret, eller sats på søt musikk med en du treffer på stien opp.