Alle mulighetene for Single i Bergen i korte trekk.


Siden det er så mange single i Bergen, er det ikke spesielt vanskelig å møte folk som er klar til å flørte. Men noen steder og apper er bedre eller dårligere enn andre. Vi vet hvilke som er best.


Nedenfor er de beste mulighetene for Single i Bergen:

1. For de som vet hva de vil ha

Apper og sider for å møte folk

Sjekkeapper er et godt alternativ for de som ikke vil dra ut for å treffe noen. Det blir mer og mer populært blant single i Bergen, og mange nytter seg av valgmulighetene, og bruker både sjekkeapper og datingsider. Også her er det alltid gratis å opprette bruker, og på noen sjekkeapper får man en god del funksjoner uten å betale noe som helst. DatingAdvsior har en liste over datingportaler og sjekkeapper som fungerer godt i Bergen. Se listen vår nedenfor.

Fordel: Ingen problem å komme i kontakt med andre brukere
Ulempe: Dere vet ikke om dere passer før man møtes på ekte


Vår konklusjon


Selv om mange single i Bergen synes de har et bra liv, er det av og til man savner noen. Spennende hobbyer og gode venner er fantastisk, men ingenting kan sammenlignes med et fint forhold. Så begynn vise hvem du er, og bruk våre råd til å møte single i Bergen.

Badoo Prøv gratis

Vi har mange råd til deg, avhengig av hvordan du er som person. Unngår du å flørte med folk i all offentlighet? Gå gjennom listen vår over anbefalte datingtjenester og sjekkeapper i Bergen. Dersom du er komfortabel med å prate med damer på byen, bør du gå gjennom oversikten vår over kommende arrangementer i ditt område. Er du enda drøyere, og flørter med hvem som helst, hvor som helst, har vi en spesiell oversikt over de hotteste spottene å flørte med folk i Bergen.


Disse er de beste sidene for Single


82/100

REDAKSJONELL VURDERING

75/100

REDAKSJONELL VURDERING

70/100

REDAKSJONELL VURDERING

61/100

REDAKSJONELL VURDERING

61/100

REDAKSJONELL VURDERING


2. For de festglade i Bergen

Arrangementer og fester for å flørte

Møt andre metalfans

I februar kan du også finne fram gitaren og treffe andre metal-interesserte av begge kjønn på Blastfest 2017. Opplev over 60 band.

Start året med fest og moro

Det er ikke til å legge skjul på at alkohol hjelper mange med sjekkingen, og på Bergen Whiskyfestival i februar kan du svinge begeret.

Festspillene i Bergen

Denne musikkfestivalen henviser seg til begge kjønn og vektlegger klassisk musikk. Festivalen setter preg på Bergen og mottar gjester fra både inn- og utland.


3. For de modige

Steder og offentlige områder i Bergen for flørting

Ulriken

Ta taubanen opp til Bergens høyeste fjell og få deg noe godt å spise, samtidig som du nyter utsikten over byen.

Nygårdsparken

Denne døgnåpne parken er perfekt for rusleturer i løpet av dagen. Her kan du også kose deg med en piknik sammen med din utkårne.

Fisketorget

Fisketorget vrimler alltid av mennesker. Her får du deg noe godt og spise mens du slår av en prat med både kjente og ukjente.

Fløyen

Du kan selvsagt også ta Fløybanen opp til Fløyfjellet for en fantastisk utsikt over byen. Sørg allikevel for å dra opp på en solskinnsdag.