Alle mulighetene for Single i Bodø i korte trekk.


Om man tenker på hvor mange single som bor i Bodø, bør det være problemfritt å treffe noen som passer deg. Visse steder, arrangementer og datingtjenester gir deg større sjanse til dette, og vi vet nøyaktig hvor du bør begynne å lete.


Nedenfor er de beste mulighetene for Single i Bodø:

1. For de som vet hva de vil ha

Apper og sider for å møte folk

Sjekkeapper kan være nyttig for de som ikke vil dra ut for å treffe noen. Det blir mer og mer populært blant single i Bodø, og mange bruker sjekkeapper i kombinasjon med online datingsider. Også her er det alltid gratis å bli medlem, og på noen sjekkeapper får man en god del funksjoner uten å ha et abonnement. DatingAdvsior har en oversikt over datingtjenester og sjekkeapper som fungerer godt i Bodø. Se listen vår nedenfor.

Fordel: Kjempelett å få kontakt med nye single
Ulempe: Man finner ikke ut hvordan kjemien er før man møtes i virkeligheten


Vår konklusjon


Selv om mange single i Bodø synes de har et bra liv, er det alltid noen øyeblikk hvor man har lyst på mer. Spennende hobbyer og bra venner er supert, men ingenting kan sammenlignes med et fint forhold. Så begynn å komme deg ut der, og bruk våre tips til å møte single i Bodø.

Badoo Prøv gratis

Vi har delt opp tipsene våre i forskjellige kategorier, ut ifra personligheten din. Foretrekker du å gjøre flørtingen på nett? Da bør du fokusere på de mest populære appene og datingportalene i Bodø. Liker du å gå ut og møte folk på fester? Da bør du ta en titt på arrangementer. Dersom du vil ha litt mer spenning, kan du se listen vår over de beste plassene å flørte på i Bodø.


Disse er de beste sidene for Single


82/100

REDAKSJONELL VURDERING

75/100

REDAKSJONELL VURDERING

70/100

REDAKSJONELL VURDERING

61/100

REDAKSJONELL VURDERING

61/100

REDAKSJONELL VURDERING


2. For de festglade i Bodø

Arrangementer og fester for å flørte

Folk og fisk

På tross av et entydig navn, er dette en fantastisk anledning til fest og moro, på en festival hvor kjærligheten blomstrer.

Bodø Jazz Open 2017

Bodø Jazzfestival er en sjelden mulighet til å oppleve god musikk av høy kvalitet i nydelige omgivelser og muligheten til å møte spennende nye mennesker.

Parkenfestivalen 2017

Parkenfestivalen er en meget lukrativ festival i rensåsparken fornøyelsespark, som passer perfekt for en romantisk aften med en du er glad i!


3. For de modige

Steder og offentlige områder i Bodø for flørting

Norlandsmuseet

En anledning til å utforske sine røtter, og en ypperlig atmosfære til å bestemme seg for å stifte noen nye

Bodø havn

Vil du ha et avbrekk fra den travle hverdag, kan bodø havn tilby en fredelige atmosfære i vakre romantiske omgivelser

Bodø Katedral

En enestående romantisk og avslappet atmosfære gjør bodø katedral til den ultimate destinasjon for en romantisk utflukt med din utkårede.

Nyholmen skanse

Nyholmen skanse er en perfekt destinasjon for en romantisk utflukt i den frie natur, hvor man lidenskapelig kan nyte naturens fred.