Alle mulighetene for Single i Kongsberg i korte trekk.


Gitt det høye antallet single i Kongsberg, er det ikke spesielt vanskelig å møte personer som er klar til å flørte. Men noen steder og apper er bedre enn andre. Vi vet hvilke som har mest suksess.


Nedenfor er de beste mulighetene for Single i Kongsberg:

1. For de som vet hva de vil ha

Apper og sider for å møte folk

Sjekkeapper kan være nyttig for de som ikke vil dra på et arrangement for å treffe noen. Det blir stadig mer populært blant single i Kongsberg, og mange nytter seg av valgmulighetene, og bruker både sjekkeapper og datingsider. Også her er det alltid gratis å bli medlem, og på noen sjekkeapper får man ikke få funksjoner uten å betale noe som helst. DatingAdvsior har en oversikt over datingsider og sjekkeapper som fungerer godt i Kongsberg. Gå gjennom listen vår nedenfor.

Fordel: Kjempelett å bli kjent med nye single
Ulempe: Dere finner ikke ut hvordan kjemien er før man møtes i virkeligheten


Vår konklusjon


Selv om at de fleste single i Kongsberg har oppgitt at de er tilfreds med livskvaliteten sin, skulle de fleste av dem ønske at de ikke var alene. Fritidsaktiviteter og venner kan gi deg en spennende hverdag, men ingenting gir mer glede enn å komme hjem til kjæresten. Vi anbefaler at du hopper i det, og begynner å lete etter andre single i Kongsberg.

Badoo Prøv gratis

Vi har forskjellige tips til deg, avhengig av hva du er ute etter. Unngår du å flørte med fremmede i offentligheten? Gå gjennom listen vår over anbefalte datingportaler og sjekkeapper i Kongsberg. Dersom du er komfortabel med å prate med damer på byen, bør du gå gjennom oversikten vår over kommende fester i ditt område. Er du enda drøyere, og flørter med hvem som helst, hvor som helst, har vi en spesiell rangering over de hotteste spottene å sjekke opp damer i Kongsberg.


Disse er de beste sidene for Single


82/100

REDAKSJONELL VURDERING

75/100

REDAKSJONELL VURDERING

70/100

REDAKSJONELL VURDERING

61/100

REDAKSJONELL VURDERING

61/100

REDAKSJONELL VURDERING


2. For de festglade i Kongsberg

Arrangementer og fester for å flørte

Glogerfestspillene

Dette er en religiøs festival, noe som ikke må skremme deg. Du kan nemlig fort finne en eller annen overraskelse her.

Kongsberg Jazzfestival

På en av Norges største jazzfestivaler har du gode muligheter til å møte en person av det motsatte kjønn. Den arrangeres årlig i uke 27.

Kongsberg Vinterfestival

Denne festivalen finner sted i februar/mars og fokuserer mest på vintersport. Det er derfor en fordel hvis du er født med ski på beina.


3. For de modige

Steder og offentlige områder i Kongsberg for flørting

Blefjell

Kongsberg er omgitt av en fantastisk natur og turmuligheter. Ta med deg en date opp på Blefjell og opplev norsk natur på sitt aller beste.

Kongsberghallen

Hvis det frister med en runde bowling, kan du legge turen innom her. Sørg allikevel for at du er en habil spiller.

Energimølla

Dette konsertlokalet har koblet mange par opp gjennom årene. Her kan du oppleve noen av landets største band, mens du storsjekker i baren.

Tusenårsstedet

Byens tusenårssted finner du på Kirketorget. Se menneskemassene som går forbi, og finn en potensiell date. Tør du å slå av en prat med ukjente?