Alle mulighetene for Single i Molde i korte trekk.


Med tanke på hvor mange single som bor i Molde, bør det være problemfritt å treffe noen som passer deg. Visse plasser, arrangementer og datingsider øker sjansene dine, og vi vet akkurat hvor du bør begynne å lete.


Nedenfor er de beste mulighetene for Single i Molde:

1. For de som vet hva de vil ha

Apper og sider for å møte folk

Sjekkeapper er et godt alternativ for de som ikke vil dra på et arrangement for å treffe noen. Det blir mer og mer populært blant single i Molde, og mange bruker sjekkeapper i kombinasjon med online datingsider. Også her er det alltid gratis å bli medlem, og på noen sjekkeapper får man ikke få funksjoner uten å betale noe som helst. DatingAdvsior har en oversikt over datingportaler og sjekkeapper som fungerer godt i Molde. Les listen vår nedenfor.

Fordel: Svært lett å bli kjent med nye single
Ulempe: Du vet ikke om dere passer før man møtes på ekte


Vår konklusjon


Selv om mange single i Molde synes de har et bra liv, er det av og til man savner noen. Spennende hobbyer og bra venner er fantastisk, men ingenting kan sammenlignes med et bra forhold. Så begynn vise deg frem, og bruk våre råd til å møte single i Molde.

Zoosk Prøv gratis

Vi har ulike råd til deg, avhengig av hvordan personligheten din er. Styrer du unna å flørte med fremmede i offentligheten? Ta en titt på våre anbefalte datingtjenester og flørteapper i Molde. Om du liker å sjekke opp damer på byen, bør du gå gjennom oversikten vår over kommende events i ditt område. Er du enda drøyere, og flørter med hvem som helst, hvor som helst, har vi en spesiell oversikt over de hotteste spottene å flørte med single i Molde.


Disse er de beste sidene for Single


91/100

REDAKSJONELL VURDERING

77/100

REDAKSJONELL VURDERING

75/100

REDAKSJONELL VURDERING

70/100

REDAKSJONELL VURDERING

61/100

REDAKSJONELL VURDERING


2. For de festglade i Molde

Arrangementer og fester for å flørte

Rauma Rock

Musikkfestival i spektakulære omgivelser en liten kjøretur unna. Med fjellene som bakteppe og bassgangen som lydbilde, er det lett å bli forført.

Bjørnsonfestivalen

Litteraturfestival med rikholdig program over flere dager. Mange besøkende og engasjerende program sørger for en stimulerende ramme å stifte nye bekjentskaper i.

Moldejazz

Ti dager med folkefest i gatene og kvalitetskonserter på flere scener. Terskelen for nye bekjentskaper er lav blant både fastboende og tilreisende.


3. For de modige

Steder og offentlige områder i Molde for flørting

Molde kino

Tre saler og kinokiosk i autentisk bygg. Den klassiske daten - men hva kan vel måle seg med å forsvinne inn i kinomørket i tosomhet?

Romsdalsmuseet og Krona

Besøk utstillingene og verkstedene i museumsbygget, eller vandre i det idylliske friluftsmuseet. Hør et foredrag, drikk en kaffe, og møt noen å dele opplevelsen med.

Naturen

Fjell, fjord, hav og mark i umiddelbar nærhet, og lokalbefolkningen trekker dit. Bli med på en organisert tur, eller slå av en prat på stien.

Moldebadet

Her kan du svømme med utsikt til snøkledte fjell og frostrøyk over fjorden. Spa en gangbro unna gjør dette til et uforglemmelig sted for stevnemøte.