Alle mulighetene for Single i Oslo i korte trekk.


På grunn av at det er så mange single i Oslo, er det ikke spesielt vanskelig å møte mennesker som er klar til å flørte. Men noen steder og apper er bedre enn andre. Vi vet hvor gnistene flyr kjappest.


Nedenfor er de beste mulighetene for Single i Oslo:

1. For de som vet hva de vil ha

Apper og sider for å møte folk

Sjekkeapper er et godt alternativ for de som ikke vil dra ut for å treffe noen. Det blir mer og mer populært blant single i Oslo, og mange bruker sjekkeapper i kombinasjon med online datingsider. Også her er det alltid gratis å opprette bruker, og på noen sjekkeapper får man ikke få funksjoner uten å betale noe som helst. DatingAdvsior har en liste over datingsider og sjekkeapper som fungerer godt i Oslo. Se oversikten vår nedenfor.

Fordel: Svært lett å prate med nye single
Ulempe: Dere vet ikke om kjemien stemmer før man møtes i virkeligheten


Vår konklusjon


Selv om mange single i Oslo synes de har et bra liv, er det av og til man har lyst på mer. Spennende hobbyer og gode venner er supert, men ingenting kan sammenlignes med et fint forhold. Så begynn å komme deg ut der, og bruk våre tips til å møte single i Oslo.

Badoo Prøv gratis

Vi har mange råd til deg, avhengig av hvordan personligheten din er. Styrer du unna å flørte med fremmede i offentligheten? Gå gjennom listen vår over anbefalte datingportaler og sjekkeapper i Oslo. Dersom du er komfortabel med å prate med damer på byen, bør du gå gjennom oversikten vår over kommende events i ditt område. Er du enda drøyere, og flørter med hvem som helst, hvor som helst, har vi en spesiell oversikt over de hotteste spottene å sjekke opp folk i Oslo.


Disse er de beste sidene for Single


82/100

REDAKSJONELL VURDERING

75/100

REDAKSJONELL VURDERING

70/100

REDAKSJONELL VURDERING

61/100

REDAKSJONELL VURDERING

61/100

REDAKSJONELL VURDERING


2. For de festglade i Oslo

Arrangementer og fester for å flørte

Oslo Jazzfestival

Oslo jazzfestival består av konserter over hele Oslo. Klientellet er ofte eldre og av det sjarmerende slaget. En fin plass å møte nye mennesker.

Øya festivalen

Øya festivalen er en stor festival som går av stabelen i august. En rekke fantastiske konserter gir rom for spenning i nattestimene.

Norwegian Wood

Dette er en stor festival i hjertet av Oslo. Internasjonale stjerner sørger for utsolgte konserter. Alkohol kombinert med gode artister skaper elektrisk stemning.


3. For de modige

Steder og offentlige områder i Oslo for flørting

Vigelandsparken

Vigelandsparken er en park bestående av over 200 skulpturer. Et rolig og passende sted for en spasertur på kveldstid, med lite bystøy og frisk luft.

Munch museet

Edvard munch er den største kunstneren i Norges historie. Med kjente verk og fantastisk atmosfære er dette en perfekt plass å besøke på daten.

Aker brygge

Aker brygge er en promenade av restauranter langs sjøkanten i oslo sentrum. En av de mest romantiske plassene å nyte et glass på kvelden.

Karl johans gate

Dette er selve kjernen i Oslo. Dette er stedet hvor butikker og kaffeer fremtredende på dagtid, mens barene og utestedene skaper spennende atmosfære om kvelden.