Alle mulighetene for Single i Tromsø i korte trekk.


Siden det er så mange single i Tromsø, er det ikke spesielt vanskelig å møte personer som er klar til å flørte. Men noen plasser og applikasjoner er bedre eller dårligere enn andre. Vi vet hvor gnistene flyr kjappest.


Nedenfor er de beste mulighetene for Single i Tromsø:

1. For de som vet hva de vil ha

Apper og sider for å møte folk

Sjekkeapper kan være greit for de som ikke vil dra ut for å treffe noen. Det blir stadig mer populært blant single i Tromsø, og mange nytter seg av valgmulighetene, og bruker både sjekkeapper og datingsider. Også her er det alltid gratis å bli medlem, og på noen sjekkeapper får man ganske mange funksjoner uten å ha et abonnement. DatingAdvsior har en rangering over datingsider og sjekkeapper som fungerer godt i Tromsø. Les rangeringen vår nedenfor.

Fordel: Superenkelt å bli kjent med nye single
Ulempe: Uvisst om gnisten er der i virkeligheten


Vår konklusjon


Selv om mange single i Tromsø synes de har et bra liv, er det av og til man har lyst på mer. Spennende hobbyer og gode venner er fantastisk, men ingenting kan sammenlignes med et supert forhold. Så begynn vise hvem du er, og bruk våre tips til å møte single i Tromsø.

Badoo Prøv gratis

Vi har kategorisert rådene våre, ut ifra personligheten din. Liker du ikke å flørte på ekte? Da bør du fokusere på de mest populære appene og datingsidene i Tromsø. Foretrekker du å møte mennesker ute på byen? Da bør du ta en titt på arrangementer. Er du ute etter et adrenalinrush, kan du se oversikten vår over de beste plassene å flørte på i Tromsø.


Disse er de beste sidene for Single


82/100

REDAKSJONELL VURDERING

75/100

REDAKSJONELL VURDERING

70/100

REDAKSJONELL VURDERING

61/100

REDAKSJONELL VURDERING

61/100

REDAKSJONELL VURDERING


2. For de festglade i Tromsø

Arrangementer og fester for å flørte

Rakettnatt

Like etter nordlysets gjenkomst starter 'Rakettnatt', Tromsøs største musikkfestival. Her kryr det av liv; og hvilken bedre setting for en flørt enn under nordlyset?

Vårscenefest

Start våren med denne dristige scenekunstfestivalen fremført av lokale artister. Våren er jo arketypen for nye oppleveler og litt flørt med festglade mennesker.

Star walk - nattur på truger

Få steder i verden gir romanse servert på ett sølvfat som her. Forstå daten din på et eksistensiellt nivå når dere diskuterer de store spørsmålene.


3. For de modige

Steder og offentlige områder i Tromsø for flørting

Tromsø Domkirke

Vakker domkirke omringet av grøntareal med mange sitteplasser. Her samler mange studenter seg ved lunchtid og muligheten for en flørt er absolutt tilstedeværende.

Polar park

Finnes det noe bedre enn en lærerik date? Opplev det arktiske dyrelivet med en spesiell person. Også gode muligheter for å finne en ny flørt.

Arktisk-alpin botanisk hage

Nesten 70° nord ligger verdens nordligste botanisk hage med en samling av flora fra alle verdens kontinenter. Her får du romantisk stemning i vakkert terreng.

Fjellheisen

Ta inn Tromsøs nydelige panorama. Fjellheisen tar deg 421 meter over havet. Her kan du bedåre den fantastiske utsikten og en god samtale med daten.