Alle mulighetene for Kontakter i Bergen i korte trekk.


Om du leter etter kontakter i Bergen som vil flørte, date og ha sex, er det flere metoder du kan prøve. Offentlige plasser, events og datingapper kan hjelpe deg med å få kontakter i Bergen.


Nedenfor er de beste mulighetene for Kontakter i Bergen:

1. For de som vet hva de vil ha

Apper og sider for å møte folk

Sjekkeapper er et godt alternativ for de som ikke vil dra på byen for å treffe noen. Det blir mer og mer populært blant single i Bergen, og mange nytter seg av valgmulighetene, og bruker både sjekkeapper og datingsider. Også her er det alltid gratis å bli medlem, og på noen sjekkeapper får man ganske mange funksjoner uten å betale noe som helst. DatingAdvsior har en liste over datingsider og sjekkeapper som fungerer godt i Bergen. Gå gjennom listen vår nedenfor.

Fordel: Kjempelett å prate med nye single
Ulempe: Umulig å si om gnisten finnes på ekte


Vår konklusjon


Gitt den ufattelige markeds-suksessen til ulike flørte-apper, er det ikke lenger noe problem å treffe nye kontakter i Bergen. Utvalget i de mest populære flørteappene virker uendelig, og daglig melder nye kontakter i Bergen som leter etter flørtende moro seg. Selvsagt bør du ikke legge alle eggene i en kurv - altså, flørte-appene - og du bør dessuten holde fornemmelsene åpne i den virkelige verden.

Badoo Prøv gratis

Vi har delt opp tipsene våre i forskjellige kategorier, ut ifra personligheten din. Liker du ikke å flørte på ekte? Da bør du ta en titt på de mest populære appene og nettsidene i Bergen. Vil du helst treffe folk i virkeligheten? Da bør du ta en titt på arrangementer. Er du ute etter et adrenalinrush, kan du se oversikten vår over de beste plassene å flørte på i Bergen.


Disse er de beste sidene for Kontakter


82/100

REDAKSJONELL VURDERING

80/100

REDAKSJONELL VURDERING

75/100

REDAKSJONELL VURDERING

70/100

REDAKSJONELL VURDERING

61/100

REDAKSJONELL VURDERING

61/100

REDAKSJONELL VURDERING


2. For de festglade i Bergen

Arrangementer og fester for å flørte

Møt andre metalfans

I februar kan du også finne fram gitaren og treffe andre metal-interesserte av begge kjønn på Blastfest 2017. Opplev over 60 band.

Start året med fest og moro

Det er ikke til å legge skjul på at alkohol hjelper mange med sjekkingen, og på Bergen Whiskyfestival i februar kan du svinge begeret.

Festspillene i Bergen

Denne musikkfestivalen henviser seg til begge kjønn og vektlegger klassisk musikk. Festivalen setter preg på Bergen og mottar gjester fra både inn- og utland.


3. For de modige

Steder og offentlige områder i Bergen for flørting

Ulriken

Ta taubanen opp til Bergens høyeste fjell og få deg noe godt å spise, samtidig som du nyter utsikten over byen.

Nygårdsparken

Denne døgnåpne parken er perfekt for rusleturer i løpet av dagen. Her kan du også kose deg med en piknik sammen med din utkårne.

Fisketorget

Fisketorget vrimler alltid av mennesker. Her får du deg noe godt og spise mens du slår av en prat med både kjente og ukjente.

Fløyen

Du kan selvsagt også ta Fløybanen opp til Fløyfjellet for en fantastisk utsikt over byen. Sørg allikevel for å dra opp på en solskinnsdag.