Alle mulighetene for Kontakter i Oslo i korte trekk.


Hvis du vil finne kontakter i Oslo som er klare for å flørte, har du flere anledninger: begivenheter, travle offentlige steder, og selvsagt dating-apper som har flest kontakteri Oslo.


Nedenfor er de beste mulighetene for Kontakter i Oslo:

1. For de som vet hva de vil ha

Apper og sider for å møte folk

De som er mindre keen på å feste, og foretrekker å bruke moderne kommunikasjonsmetoder, har alltid sjansen til å bruke DatingAdvisors anbefalte sjekkeapper. Stadig flere single i Oslo bruker datingtjenester på PC i tillegg til mobilapper for å finne den rette. Det er alltid gratis å registrere seg, slik at du kan finne ut om nettdating er noe for deg før du forplikter deg til tjenesten. DatingAdvisor har gjort research på de beste datingtjenestene som gir deg størst mulig sjanse for å møte nye mennesker i Oslo. Listen finner du nedenfor.

Fordel: Enkelt å komme i kontakt med andre brukere
Ulempe: Uvisst om gnisten kun er der på nettet


Vår konklusjon


Når man ser på hvor populære datingapper er i dag, skal det ikke være vanskelig å finne kontakter i Oslo. Det finnes hundrevis av forskjellige apper, så det kan være veldig lurt å begynne å lete på Tinder eller Zoosk for eksempel. Det er dog viktig å treffe folk i virkeligheten, også! Sjekk opp damer på klubber, ute på gata og på events også, for å maksimere sjansene dine.

Badoo Prøv gratis

Vi har forskjellige tips til deg, avhengig av hvordan du er som person. Misliker du å flørte med folk i all offentlighet? Sjekk ut oversikten vår over anbefalte datingsider og mobilapper i Oslo. Om du liker å sjekke opp damer på byen, bør du gå gjennom oversikten vår over kommende fester i ditt område. Er du enda drøyere, og flørter med hvem som helst, hvor som helst, har vi en spesiell oversikt over de hotteste spottene å sjekke opp damer i Oslo.


Disse er de beste sidene for Kontakter


82/100

REDAKSJONELL VURDERING

80/100

REDAKSJONELL VURDERING

75/100

REDAKSJONELL VURDERING

70/100

REDAKSJONELL VURDERING

61/100

REDAKSJONELL VURDERING

61/100

REDAKSJONELL VURDERING


2. For de festglade i Oslo

Arrangementer og fester for å flørte

Oslo Jazzfestival

Oslo jazzfestival består av konserter over hele Oslo. Klientellet er ofte eldre og av det sjarmerende slaget. En fin plass å møte nye mennesker.

Øya festivalen

Øya festivalen er en stor festival som går av stabelen i august. En rekke fantastiske konserter gir rom for spenning i nattestimene.

Norwegian Wood

Dette er en stor festival i hjertet av Oslo. Internasjonale stjerner sørger for utsolgte konserter. Alkohol kombinert med gode artister skaper elektrisk stemning.


3. For de modige

Steder og offentlige områder i Oslo for flørting

Vigelandsparken

Vigelandsparken er en park bestående av over 200 skulpturer. Et rolig og passende sted for en spasertur på kveldstid, med lite bystøy og frisk luft.

Munch museet

Edvard munch er den største kunstneren i Norges historie. Med kjente verk og fantastisk atmosfære er dette en perfekt plass å besøke på daten.

Aker brygge

Aker brygge er en promenade av restauranter langs sjøkanten i oslo sentrum. En av de mest romantiske plassene å nyte et glass på kvelden.

Karl johans gate

Dette er selve kjernen i Oslo. Dette er stedet hvor butikker og kaffeer fremtredende på dagtid, mens barene og utestedene skaper spennende atmosfære om kvelden.