Alle mulighetene for Kontakter i Stavanger i korte trekk.


Om du leter etter kontakter i Stavanger som vil flørte, date og ha sex, har du mange forskjellige metoder du kan prøve. Offentlige plasser, fester og datingapper kan hjelpe deg med å få kontakter i Stavanger.


Nedenfor er de beste mulighetene for Kontakter i Stavanger:

1. For de som vet hva de vil ha

Apper og sider for å møte folk

Sjekkeapper er et godt alternativ for de som ikke vil dra på et arrangement for å treffe noen. Det blir stadig mer populært blant single i Stavanger, og mange bruker både sjekkeapper og datingsider samtidig for å maksimere sjansene sine. Også her er det alltid gratis å registrere seg, og på noen sjekkeapper får man en god del funksjoner helt gratis. DatingAdvsior har en liste over datingtjenester og sjekkeapper som fungerer godt i Stavanger. Gå gjennom listen vår nedenfor.

Fordel: Ingen problem å komme i kontakt med andre brukere
Ulempe: Du finner ikke ut om kjemien stemmer før man møtes i virkeligheten


Vår konklusjon


Gitt den fantastiske markeds-suksessen til diverse flørte-apper, er det ikke lenger noen sak å finne nye kontakter i Stavanger. Utvalget i de mest populære flørteappene virker uendelig, og hver dag melder nye kontakter i Stavanger som leter etter flørtende moro seg. Selvsagt bør du ikke legge alle eggene i en kurv - altså, flørte-appene - og du bør dessuten holde øyne og ører åpne i den virkelige verden.

Badoo Prøv gratis

Vi har kategorisert rådene våre, ut ifra personligheten din. Liker du ikke å flørte på ekte? Da bør du ta en titt på de mest populære appene og datingportalene i Stavanger. Foretrekker du å møte mennesker ute på byen? Da bør du ta en titt på arrangementer. Om du er mer vågal, kan du se listen vår over de beste plassene å flørte på i Stavanger.


Disse er de beste sidene for Kontakter


82/100

REDAKSJONELL VURDERING

80/100

REDAKSJONELL VURDERING

75/100

REDAKSJONELL VURDERING

70/100

REDAKSJONELL VURDERING

61/100

REDAKSJONELL VURDERING

61/100

REDAKSJONELL VURDERING


2. For de festglade i Stavanger

Arrangementer og fester for å flørte

MaiJazz

En av byens ledene festivaler og essensielt for jazz-elskere. Måten det er satt opp på tillater deg sightseeing av byen mellom konsertene. Perfekt for dating.

Gladmatfestivalen

Feire den varierte gastronomien fra Stavanger, og nærområder, når over 250.000 mennesker flokker til byen. I dette folkehavet er mulighetene for flørting utallige.

Landstreffet

Populær musikkfestival hvor det spilles alt fra pop til heavy metal. Single folk i alle aldre samler seg og flørten sitter løst.


3. For de modige

Steder og offentlige områder i Stavanger for flørting

Stavanger kunstmuseum

Tilbyr lokale, nasjonale og internasjonale utstillinger av både tradisjonell og moderne kunst. Optimalt om du ønsker og møte andre kunstinteresserte for en god flørt.

Strømvig - Breivig

Denne turveien er kåret av Stavangers innbyggere til byens beste friområde. Praktfull grønn natur, kombinert med hav og sjølukt, gir en svært romantisk opplevelse.

Møllebukta

Innbydene sandstrand med unik skulpturkunst. På sommeren fyller stranda seg med folk fra hele fylket. Om du føler deg flørtete er dette stedet for deg.

Børevigå

Ha en sommerflørt på bryggekanten i Stavanger sentrum. Fengslende utsikt med gangavstand til caféer og restauranter. Yrende liv om sommeren.