Alle mulighetene for Kontakter i Tromsø i korte trekk.


Om du leter etter kontakter i Tromsø som vil flørte, date og ha sex, finnes det flere metoder du kan bruke. Offentlige steder, events og datingsider kan hjelpe deg med å få kontakter i Tromsø.


Nedenfor er de beste mulighetene for Kontakter i Tromsø:

1. For de som vet hva de vil ha

Apper og sider for å møte folk

Sjekkeapper kan være nyttig for de som ikke vil dra ut for å treffe noen. Det blir mer og mer populært blant single i Tromsø, og mange bruker sjekkeapper i kombinasjon med online datingsider. Også her er det alltid gratis å opprette bruker, og på noen sjekkeapper får man en god del funksjoner uten å ha et abonnement. DatingAdvsior har en oversikt over datingsider og sjekkeapper som fungerer godt i Tromsø. Gå gjennom oversikten vår nedenfor.

Fordel: Lett å komme i kontakt med andre brukere
Ulempe: Man finner ikke ut om dere passer før man møtes i virkeligheten


Vår konklusjon


Gitt den utrolige markeds-suksessen til ulike flørte-apper, er det ikke lenger noen sak å treffe nye kontakter i Tromsø. Utvalget i de mest populære flørteappene virker endeløst, og daglig melder nye kontakter i Tromsø som leter etter flørtende gøy seg. Selvsagt bør du ikke legge alle eggene i en kurv - altså, flørte-appene - og du bør også holde instinktene åpne i den virkelige verden.

Badoo Prøv gratis

Vi har kategorisert rådene våre, ut ifra personligheten din. For sjenert til å sjekke opp folk i virkeligheten? Da bør du ta en titt på de mest populære appene og nettsidene i Tromsø. Vil du helst treffe folk i virkeligheten? Da bør du ta en titt på arrangementer. Dersom du vil ha litt mer spenning, kan du se listen vår over de beste flørtestedene i Tromsø.


Disse er de beste sidene for Kontakter


82/100

REDAKSJONELL VURDERING

80/100

REDAKSJONELL VURDERING

75/100

REDAKSJONELL VURDERING

70/100

REDAKSJONELL VURDERING

61/100

REDAKSJONELL VURDERING

61/100

REDAKSJONELL VURDERING


2. For de festglade i Tromsø

Arrangementer og fester for å flørte

Rakettnatt

Like etter nordlysets gjenkomst starter 'Rakettnatt', Tromsøs største musikkfestival. Her kryr det av liv; og hvilken bedre setting for en flørt enn under nordlyset?

Vårscenefest

Start våren med denne dristige scenekunstfestivalen fremført av lokale artister. Våren er jo arketypen for nye oppleveler og litt flørt med festglade mennesker.

Star walk - nattur på truger

Få steder i verden gir romanse servert på ett sølvfat som her. Forstå daten din på et eksistensiellt nivå når dere diskuterer de store spørsmålene.


3. For de modige

Steder og offentlige områder i Tromsø for flørting

Tromsø Domkirke

Vakker domkirke omringet av grøntareal med mange sitteplasser. Her samler mange studenter seg ved lunchtid og muligheten for en flørt er absolutt tilstedeværende.

Polar park

Finnes det noe bedre enn en lærerik date? Opplev det arktiske dyrelivet med en spesiell person. Også gode muligheter for å finne en ny flørt.

Arktisk-alpin botanisk hage

Nesten 70° nord ligger verdens nordligste botanisk hage med en samling av flora fra alle verdens kontinenter. Her får du romantisk stemning i vakkert terreng.

Fjellheisen

Ta inn Tromsøs nydelige panorama. Fjellheisen tar deg 421 meter over havet. Her kan du bedåre den fantastiske utsikten og en god samtale med daten.