Alle mulighetene for Kontakter i Trondheim i korte trekk.


Om du er på jakt etter kontakter i Trondheim som vil flørte, date og ha sex, finnes det en haug av metoder du kan bruke. Offentlige plasser, fester og datingtjenester kan hjelpe deg med å få kontakter i Trondheim.


Nedenfor er de beste mulighetene for Kontakter i Trondheim:

1. For de som vet hva de vil ha

Apper og sider for å møte folk

Sjekkeapper kan være nyttig for de som ikke vil dra på et arrangement for å treffe noen. Det blir stadig mer populært blant single i Trondheim, og mange bruker sjekkeapper i kombinasjon med online datingsider. Også her er det alltid gratis å bli medlem, og på noen sjekkeapper får man en god del funksjoner uten å betale noe som helst. DatingAdvsior har en liste over datingsider og sjekkeapper som fungerer godt i Trondheim. Se oversikten vår nedenfor.

Fordel: Superenkelt å få kontakt med nye single
Ulempe: Man vet ikke hvordan kjemien er før man møtes på ekte


Vår konklusjon


Når man ser på hvor populære datingapper er i dag, skal det være enkelt å få kontakter i Trondheim. Det finnes svært mange forskjellige apper, så det kan være veldig smart å begynne å lete på Tinder eller Zoosk for eksempel. Det er dog viktig å ikke glemme hvordan man flørter i virkeligheten! Sjekk opp damer på klubber, ute på gata og på events også, for å øke sjansene dine.

Badoo Prøv gratis

Vi har kategorisert rådene våre, ut ifra personligheten din. For sjenert til å sjekke opp folk i virkeligheten? Da bør du sjekke ut oversikten vår over de mest populære appene og nettsidene i Trondheim. Liker du å gå ut og møte folk på fester? Da bør du ta en titt på arrangementer. Om du er mer vågal, kan du se listen vår over de beste plassene å flørte på i Trondheim.


Disse er de beste sidene for Kontakter


82/100

REDAKSJONELL VURDERING

80/100

REDAKSJONELL VURDERING

75/100

REDAKSJONELL VURDERING

70/100

REDAKSJONELL VURDERING

61/100

REDAKSJONELL VURDERING

61/100

REDAKSJONELL VURDERING


2. For de festglade i Trondheim

Arrangementer og fester for å flørte

Opplev Starmus

Hvis du er interessert i å treffe en smart partner bør du oppleve denne spennende vitenskaps- og musikkfestivalen som garantert appellerer til begge kjønn.

Flørt på Trondheim calling

Denne festivalen går av stabelen første helgen i februar, og kommer garantert til å få fart på rockefoten i vinterkulda.

Olavsfestdagene

En av Norges største kulturfestivaler har noe for alle. Dette betyr at begge kjønn er godt representert i løpet av arrangementet i månedskiftet juli/august.


3. For de modige

Steder og offentlige områder i Trondheim for flørting

Ta en spassertur i Kristiansten

Besøk Trondheims berømte fort, hvor du kan få en flott utsikt over byen og møte mange interessante mennesker i løpet av gåturen.

Ta en dukkert i Pirbadet

Dette er en populær helårsdestinasjon, hvor vi er sikre på at du kommer til å møte flere lettkledde personer av det motsatte kjønn.

Besøk TV-tårnet

TV-tårnet er et landemerke i byen, og du kan blant annet ta heisen opp til restauranten opp oppleve en fantastisk utsikt.

Ta båten til Munkholmen

Dette er en annen populær dagsattraksjon for mange av innbyggerne i Trondheim. En piknik her ute er fristende hele året, men kanskje mest om våren.