Feilmelding

Deprecated function: Required parameter $context follows optional parameter $feed_nid in include_once() (line 1439 of /mnt/data/home/859364.cloudwaysapps.com/xzryghbqkh/public_html/includes/bootstrap.inc).

Om DatingAdvisor.no


Vårt mål

Vi i DatingAdvisor.no ser på oss selv som uavhengige og objektive markedsanalytikere i feltet rundt nettdating, singlesider, matchmakingsider og datingapper, og tester leverandørene på omdømme, kostnader og blant annet suksessrate. Vi ønsker å gi brukerne våre i Norge en oppdatert oversikt over hvilke sider som fungerer best til deres personlige formål og behov. Det er grunnen til at vi har sammenlignet sider, slik at brukerne kan sammenligne to forskjellige datingsider i mer detalj.

I tillegg til en markedsoversikt, vil vi gi leserne våre praktiske tips og råd om hvordan de øker sjansene sine med nettdating. Disse rådene er basert på våre egne opplevelser, samt kommentarer fra brukerne våre.


Fokuspunkter

Rangering av datingsider

Et av de største fokuspunktene våre er løpende vurderinger av sjanser for suksess. Vi tester stadig ut nye sider, og tar dem gjennom grundige tester med forskjellige brukerprofiler. Når resultatene er klare, lager vi en testrapport.

Tips for nettdating

Siden nettdating som oftest er anonymt, finnes det mange feller som nybegynnere havner i. Med flere års erfaring som grunnlag, vil vi gi brukerne våre tips om hvordan de kommer seg til og gjennom datingsider og -apper kjappest mulig uten å bli skuffet.

Undersøkelser og bakgrunnsinformasjon

For å bedre forstå lokale og internasjonale trender, utfører vi hyppige markedsundersøkelser . Vanligvis fokuseres de på et hovedtema, som for eksempel mobildating.


I nummer

15
33
500
2685

Vårt team

Redaksjonsteamet

Teamet består av skribenter og journalister på fast og fri basis som deler en lidenskap for Internettet og nettdating. Mange av skribentene har en profesjonell fortid innenfor nettdating, og kjenner bransjen inn og ut. De vet hvordan det fungerer, er oppdaterte på trender og vet hva vi skal holde utkikk for. Vi er stolte av teamet vårt og ser frem til å jobbe med dem hver eneste dag. Men det viktigste for oss er de mange brukerne som deler sine erfaringer fra nettdating med oss, både gode og dårlige.

Initiativtakerne

Artur: I korrespondanse med datingleverandørene for å oppdage endringer og nyskapninger i tide.
Philipp: Styrer intern drift og organisasjon.
Florian: Sikrer at nettsiden fungerer, og ivaretar servere og teknologi.

Når jeg blir spurt om hvilken datingside som er best, svarer jeg alltid at det ikke finnes én som er best. Det kommer an på personen og deres personlige mål. Flørt, kjærlighet, eventyr, alder, område og så videre.

Henrik
Redaksjonsleder


Rangeringer og provisjon

Det har alltid vært målet vårt å levere en gratis oversikt for de som er interesserte i nettdating. DatingAdvisor.no publiserer alle rapporter og opplevelser helt gratis.

Vi vil dog ikke legge skjul på det faktum at vi får provisjoner av noen datingsider. Dette påvirker ikke evalueringen. Vi prøver også å forhandle oss til identiske provisjoner fra leverandørene, slik at det ikke spiller noen rolle hvem testvinneren blir. Provisjonene betyr at vi kan drive nettsiden, men viktigst av alt betyr det at vi kan betale skribentene og journalistene våre.

Vi anbefaler vanligvis kun datingsider som brukerne først kan prøve ut gratis, for så å selv finne ut om siden passer til sine egne formål. DatingAdvisor ser på seg selv som en rådgiver som peker i en retning og advarer om mulige fallgruver. Vi mottar provisjon kun når brukeren føler seg komfortabel med siden og bestemmer seg for å betale for bruken. Derfor evaluerer vi datingsidene spesifikt for forskjellige målgrupper, og gir samtidig lokale anbefalinger dersom datingleverandøren har nok brukere i én by eller område. Bare hvis brukeren er fornøyd, vil han bli på datingsiden over lengre tid og bli kjent med andre.