Alle mulighetene for Kontakter i Drammen i korte trekk.


Om du leter etter kontakter i Drammen som vil flørte, date og ha sex, er det mange forskjellige metoder du kan prøve. Offentlige plasser, events og datingtjenester kan hjelpe deg med å få kontakter i Drammen.


Nedenfor er de beste mulighetene for Kontakter i Drammen:

1. For de som vet hva de vil ha

Apper og sider for å møte folk

De som er mindre keen på å feste, og foretrekker å bruke moderne kommunikasjonsmetoder, har alltid muligheten til å benytte seg av DatingAdvisors anbefalte flørteapper. Flere og flere single i Drammen bruker datingportaler online i tillegg til sjekkeapper for å finne den rette. Det er alltid gratis å registrere seg, slik at du kan finne ut om online dating er noe for deg før du forplikter deg til tjenesten. DatingAdvisor har gjort research på de beste datingportalene som gir deg størst mulig sjanse for å møte nye single i Drammen. Oversikten finner du nedenfor.

Fordel: Svært lett å få kontakt med nye single
Ulempe: Uvisst om gnisten kun er der på nettet


Vår konklusjon


Når man ser på hvor populære datingapper er nå til dags, skal det ikke være vanskelig å treffe kontakter i Drammen. Det finnes svært mange forskjellige apper, så det kan være veldig smart å begynne å lete på Tinder eller Zoosk for eksempel. Det er dog viktig å også flørte på ekte! Sjekk opp damer på byen, ute på gata og på events også, for å øke sjansene dine.

Badoo Prøv gratis

Vi har kategorisert rådene våre, ut ifra personligheten din. Foretrekker du å gjøre flørtingen på nett? Da bør du fokusere på de beste appene og datingportalene i Drammen. Vil du helst treffe folk i virkeligheten? Da bør du ta en titt på arrangementer. Dersom du vil ha litt mer spenning, kan du se oversikten vår over de beste plassene å flørte på i Drammen.


Disse er de beste sidene for Kontakter


82/100

REDAKSJONELL VURDERING

80/100

REDAKSJONELL VURDERING

75/100

REDAKSJONELL VURDERING

70/100

REDAKSJONELL VURDERING

61/100

REDAKSJONELL VURDERING

61/100

REDAKSJONELL VURDERING


2. For de festglade i Drammen

Arrangementer og fester for å flørte

Julemarked på Drammens Museum

Markedsboder, juleverksted og hestekjøring i stemningsfulle omgivelser. Trenger du ekstra drahjelp for å komme i prat med folk, arrangerer museet foredrag, omvisninger og Møteplass Museet.

Johan Halvorsen Musikkfest

Internasjonale gjester og norske stjerneartister i skjønn forening. Nyt alt fra kirkekonsert til Champagne-konsert, uansett om du har med date eller håper på søt musikk.

Drammen Elvefestival

Tre dagers musikkfestival, og en folkefest uten like. Når det i tillegg er sommer, er det lett å finne en flørt.


3. For de modige

Steder og offentlige områder i Drammen for flørting

Drammensmarka

Skiløyper og turstier venter rett utenfor sentrum. Møt andre naturelskere på en organisert tur, eller ta med date og soveposer til skogs for litt privatliv.

Drammensbadet

Norges største badeanlegg med flere basseng både ute og inne. Mulighet for å få en badenymfe på kroken hele året.

Eiksetra turisthytte

Ærverdig bygg som huser et bredt spekter av scenekunst og konserter. Fantastisk for et stilfullt stevnemøte, eller for å møte likesinnede i betagende omgivelser.

Drammensbiblioteket

Arkitektonisk spennende bygg med mange bruksområder. Arrangerer blant annet språkkafé og filosofikafé hvor du kan komme i prat med fine folk - og fortsette samtalen etterpå.