Tesla og andre høyteknologiske bilselskaper har gjort at selvkjørende biler ikke lenger hører til sci-fi-verden. “Sjåførene” har plutselig mange flere valgmuligheter når det gjelder å slå i hjel tid på en biltur.

Det er grunn nok for oss til å tenke på all den nye tiden man har i bilen. I samarbeid med det store casual dating-samfunnet Fuck.com, har DatingAdvisor intervjuet 12,821 kvinner og menn om temaet “sex på fire hjul”.

Spørsmålet vi stilte var:

Hva kunne du tenkt deg å gjøre i en selvkjørende bil for å utnytte den ledige tiden?

Omtrent 7 av 10 kunne tenkt seg å hatt sex i en selvkjørende bil

Noen hadde foretrukket å nyte utsikten, sove litt, lese eller slappe av og se en film. Ja, alt dette er mulig, men ifølge undersøkelsen kunne mesteparten ønsket å ha sex under kjøreturen. 70% av kvinner og 72% av menn vil gjerne ha sex i en selvkjørende bil.

Framtidsutsiktene er definitivt sexy, men fantasien om å ha sex i bilen er selvsagt ikke ny. Selv i dag, med alle valgmulighetene man har, er bilen fortsatt et populært sted for en kjappis. Vi grep derfor sjansen  til å spørre om de allerede har hatt sex under en biltur (nylig eller tidligere) uten autopilot.

Passasjeren gleder sjåføren

Oi! Nærmere 1 av 4 har kost seg med passasjeren mens de har kjørt. Selv om det høres godt ut, er vi lettet av å høre at ingen kom til skade. Det er ikke uten risiko!

Sjåføren gleder passasjeren 

På den andre siden har 6% av sjåfører tatt seg av passasjerens behov.

Full rulle i baksetet

Omtrent 8% av de som svarte innrømte at de har hatt sex i baksetet under en kjøretur. Sjåføren så nok i speilet “for å se seg om” mer enn én gang.

Menn/kvinner som gleder seg selv

Litt flere damer enn men, 12% mot 11%, har også gledet seg selv under en kjøretur. Trist å høre at ingen passende passasjer var tilgjengelig.

Sex på buss og tog

Ordet “offentlig” i “offentlig transport” skremmer ikke alle. Omtrent 7% oppga at de hadde hatt sex på bussen eller toget før.

To tredjedeler har hatt sex i en parkert bil

Flere undersøkelser viser at biler pleier å være en av de mest populære stedene for en kjappis. Vår undersøkelse bekrefter dette; 66% av menn og 62% av kvinner synes at sex i en parkert bil er flott. Omtrent 1 av 5 sa at sex i bilen ikke var en god opplevelse for dem. Vi vet ikke hvorfor (smerter i ryggen?), men de kommer ikke til å gjenta det.