Alle mulighetene for One Night Stand i Oslo i korte trekk.


Få deg et one night stand i Oslo kjapt og enkelt: Gå gjennom listen vår over arrangementer, plasser å møte folk på, samt nettsider og apper for folk som søker et one night stand i Oslo.


Nedenfor er de beste mulighetene for One Night Stand i Oslo:

1. For de som vet hva de vil ha

Apper og sider for å møte folk

De mindre utadvendte trenger ikke å dra på fester for å finne sex: Visse mobilapper og datingsider gjør det enkelt å møte folk i en litt mer rolig setting. Eventyrlystne menn og kvinner melder seg på disse sidene og appene for å finne sexmakkere. Å bla gjennom og se på medlemmer er vanligvis 100% gratis. Normalt må man ikke betale før man finner en bruker man liker, og vil sende en melding. På DatingAdvisor introduserer vi deg til sider og apper som gjør det ekstremt sannsynlig å få tak i casual sex i Oslo.

Fordel: Ingen problem å komme i kontakt med folk
Ulempe: Gratis for kvinner - ikke for menn


Vår konklusjon


Når du skal ta med deg noen hjem fra et utested for et one night stand i Oslo, er det smart å være litt forsiktig med ordvalgene for å ikke virke i overkant interessert. Et lurt tips er å stille et spørsmål som gir motparten en grunn til å bli med deg hjem, som for eksempel 'Har du lyst på en kopp kaffe?'. Denne siden gir deg alle rådene du trenger for å ha et one night stand i Oslo.

C-date Prøv gratis

Vi har kategorisert rådene våre, ut ifra personligheten din. Foretrekker du å gjøre flørtingen på nett? Da bør du ta en titt på de beste appene og datingsidene i Oslo. Liker du å gå ut og møte folk på fester? Da bør du ta en titt på arrangementer. Dersom du vil ha litt mer spenning, kan du se listen vår over de beste flørtestedene i Oslo.


Disse er de beste sidene for One Night Stand


95/100

REDAKSJONELL VURDERING

88/100

REDAKSJONELL VURDERING

80/100

REDAKSJONELL VURDERING

79/100

REDAKSJONELL VURDERING

64/100

REDAKSJONELL VURDERING


2. For de festglade i Oslo

Arrangementer og fester for å flørte

Oslo Jazzfestival

Oslo jazzfestival består av konserter over hele Oslo. Klientellet er ofte eldre og av det sjarmerende slaget. En fin plass å møte nye mennesker.

Øya festivalen

Øya festivalen er en stor festival som går av stabelen i august. En rekke fantastiske konserter gir rom for spenning i nattestimene.

Norwegian Wood

Dette er en stor festival i hjertet av Oslo. Internasjonale stjerner sørger for utsolgte konserter. Alkohol kombinert med gode artister skaper elektrisk stemning.


3. For de modige

Steder og offentlige områder i Oslo for flørting

Vigelandsparken

Vigelandsparken er en park bestående av over 200 skulpturer. Et rolig og passende sted for en spasertur på kveldstid, med lite bystøy og frisk luft.

Munch museet

Edvard munch er den største kunstneren i Norges historie. Med kjente verk og fantastisk atmosfære er dette en perfekt plass å besøke på daten.

Aker brygge

Aker brygge er en promenade av restauranter langs sjøkanten i oslo sentrum. En av de mest romantiske plassene å nyte et glass på kvelden.

Karl johans gate

Dette er selve kjernen i Oslo. Dette er stedet hvor butikker og kaffeer fremtredende på dagtid, mens barene og utestedene skaper spennende atmosfære om kvelden.