Alle mulighetene for Single i Trondheim i korte trekk.


Med tanke på hvor mange single som bor i Trondheim, bør det være enkelt å møte noen som passer deg. Visse steder, arrangementer og datingapper øker sjansene dine, og vi vet akkurat hvor du bør begynne å lete.


Nedenfor er de beste mulighetene for Single i Trondheim:

1. For de som vet hva de vil ha

Apper og sider for å møte folk

De som ikke er like feststemte, og liker bedre å bruke moderne kommunikasjonsmetoder, har alltid sjansen til å sjekke ut DatingAdvisors anbefalte datingapper. Stadig flere single i Trondheim bruker datingsider på nettet i tillegg til mobilapper for å finne noen. Det er alltid gratis å registrere seg, slik at du kan finne ut om dating på Internettet er noe for deg før du betaler for tjenesten. DatingAdvisor har undersøkt de beste datingtjenestene som gir deg størst mulig sjanse for å møte nye mennesker i Trondheim. Listen finner du nedenfor.

Fordel: Kjempelett å få kontakt med nye single
Ulempe: Du finner ikke ut om dere passer før man møtes på ekte


Vår konklusjon


Selv om mange single i Trondheim har det bra, er det av og til man savner noen. Spennende hobbyer og gode venner er fantastisk, men ingenting kan sammenlignes med et fint forhold. Så begynn vise deg frem, og bruk våre tips til å møte single i Trondheim.

Badoo Prøv gratis

Vi har delt opp tipsene våre i forskjellige kategorier, ut ifra personligheten din. For sjenert til å sjekke opp folk i virkeligheten? Da bør du sjekke ut oversikten vår over de mest populære appene og nettsidene i Trondheim. Liker du å gå ut og møte folk på fester? Da bør du ta en titt på arrangementer. Er du ute etter et adrenalinrush, kan du se rangeringen vår over de beste plassene å flørte på i Trondheim.


Disse er de beste sidene for Single


82/100

REDAKSJONELL VURDERING

75/100

REDAKSJONELL VURDERING

70/100

REDAKSJONELL VURDERING

61/100

REDAKSJONELL VURDERING

61/100

REDAKSJONELL VURDERING


2. For de festglade i Trondheim

Arrangementer og fester for å flørte

Opplev Starmus

Hvis du er interessert i å treffe en smart partner bør du oppleve denne spennende vitenskaps- og musikkfestivalen som garantert appellerer til begge kjønn.

Flørt på Trondheim calling

Denne festivalen går av stabelen første helgen i februar, og kommer garantert til å få fart på rockefoten i vinterkulda.

Olavsfestdagene

En av Norges største kulturfestivaler har noe for alle. Dette betyr at begge kjønn er godt representert i løpet av arrangementet i månedskiftet juli/august.


3. For de modige

Steder og offentlige områder i Trondheim for flørting

Ta en spassertur i Kristiansten

Besøk Trondheims berømte fort, hvor du kan få en flott utsikt over byen og møte mange interessante mennesker i løpet av gåturen.

Ta en dukkert i Pirbadet

Dette er en populær helårsdestinasjon, hvor vi er sikre på at du kommer til å møte flere lettkledde personer av det motsatte kjønn.

Besøk TV-tårnet

TV-tårnet er et landemerke i byen, og du kan blant annet ta heisen opp til restauranten opp oppleve en fantastisk utsikt.

Ta båten til Munkholmen

Dette er en annen populær dagsattraksjon for mange av innbyggerne i Trondheim. En piknik her ute er fristende hele året, men kanskje mest om våren.